Amaze Kids eTwinning Projesi Başladı

Okulumuz anasınıfı öğretmenleri Esra Baykara ve Filiz Sarıçay´ın yeni eTwinning projesi başladı.   Temel eğitim dönemindeki çocuklar meraklı,araştırıcı ve sorgulayıcıdırlar. Çocukların bu yöndeki gelişimlerini destekleyen etkinliklerden biride ‘Fen Etkinlikleri’dir.Öğretmenler tarafından, çocukların gelişimlerine uygun fen etkinlikleri planlanarak,onların çevreleri hakkındaki bilgiyi yaparak-yaşayarak öğrenmeleri sağlanmalıdır.   Children at preschool and primary school period curious.One of the activities which supports the is science activities.Through them children develop their oral communication skills, become environmentally and mentally conscious. In pre-school period it’s quite important to create such a learning environment that children could research, see reason-result relations and make predictions. They will explore their surroundings through living and doing supported by teacher’s planning of science activities suitable for children’s development level.In this article, aims of the science activities at Arı Pre School and their the implementations will be explained.
Yayın: 08.02.2019 - Güncelleme: 08.02.2019 17:21 - Görüntülenme: 466