MUĞLA / BODRUM - Cumhuriyet Ortaokulu

May

Hazırlık B sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Esra Baykara rehberliğinde yürüttükleri Amaze Kids Etwinning projesi kapsamında dinozorları tanıdı. Dinosaur life 4D uygulaması ile heyecanlı bir etkinlik gerçekleştirdiler.

May

5-C sınıfından Uğur Kaan Orhanlı ve 6-A sınıfından Uğur Orhanlı adlı öğrenciler daha önce topladıkları 2000 kapağa 3000 kapak daha ekleyerek okulumuzun kapak toplama rekorunu kırmışlardır. Türkiye Omirilik Felçlileri Derneği´ne tekerlekli sandalye için ve okul projemize katkı sağladıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

May

30.04.2019 tarihinde 1 Düşün 1 Oyna eTwinning projesi kapsamında düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışması 16 okulun katılımıyla gerçekleşti. Öğrencimiz Batur Efe Akyazgan 2. olarak turnuvayı tamamlamıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.