Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı için hazırlanan "Sevkiyat" adlı tiyatro oyununun provaları devam ediyor.

Hazırlayan: Elif Söğütlü

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından her yıl 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan meslek tanıtımlarının ikincisi 14/03/2019 tarihinde yapıldı. Bodrum ilçe sağlık müdürlüğünde görevli Dr.Funda Sevencan ve Hemşire Nazan Soyyılmaz´ı mesleklerini tanıttılar ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. Tıp dünyasındaki kişi ve kurumlar adına öğrencilerimiz  misafirlerimizin 14 Mart Tıp bayramlarını kutladılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Hazırlayan: Neslihan Beter

Mrt

Hazırlık B sınıfı öğrencilerimiz Amaze Kids eTwinning projesi kapsamında gezegenlerle tanıştılar.

Hazırlayan: Esra BAYKARA

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından her yıl 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan meslek tanıtımlarının ilki 11/03/2019 tarihinde yapıldı. Bodrum ilçe sağlık müdürlüğünde görevli psikolog Ceyda Öztabak, diyetisyen Hande Karaman ve sosyal hizmet uzmanı Zeynep Selen Canbolat mesleklerini tanıttılar ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Hazırlık C sınıfı öğrencileri Amaze Kids eTwinning projesi kapsamında "Kutup ayıları neden üşümez?" konulu deneyini gerçekleştirdi.Margarinle dondurulmuş eldiveni giyerek yağın soğuktan koruduğunu hissettiler.

Hazırlayan: Filiz Sarıçay

Mrt

Okulumuz 8.sınıflarda ders okutan öğretmenlerimizle bu ay sonunda yapılacak olan 2. kazanım değerlendirme sınavına yönelik toplantı yapıldı. Toplantıda KDS ve LGS sınavında akademik başarıyı arttırmaya yönelik kararlar alındı.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü kutlandı.Şanlı milli mücadele tarihinin manzum bir destanı olan İstiklal Marşının kabulü, coşku ve heyecan içinde kutlandı.Türk şair ve yazar Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal Marşımızın, 12 Mart 1921´de Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde kabul edilişinin 98. yıl dönümü anısına, ´12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü´ kapsamında bir anma töreni düzenlendi.

Mrt

Hazırlık A sınıfı öğrencileri velimiz Elif Söğütlü eşliğinde yanardağ deneyi yaptı.

Hazırlayan: Zeynep Dilek Susuz

SIFIR ATIK PROJESİ

Hazırlayan: 7-C

Aylin Bıyık

İrem Nur

Ayşe Nisa Ölmez

İstiklâl Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü

Mrt

Görsel sanatlar destekleme ve yetiştirme kursunda öğretmenleri Sedat Nacar´ın desteğiyle ahşap oyuncaklarını kesip boyadılar.