KÜÇÜK DAMLALAR

SUSUZLUK, küresel ve yaklaşan en büyük tehlikedir. Geleceğin ebeveynleri yaparak yaşayarak, tasarruflu su kullanmayı davranışa dönüştürmek için projede bir araya gelmişleridir. SUSUZLUK mirasımız olmamalıdır. Proje gönüllüsü öğrencilerimiz evlerinde ailelerinin de izni ve desteği ile önce su sayaçlarındaki tüketimlerini günlük olarak kayıt altına alacaklardır. Proje faaliyetleri esnasında tüketim miktarları tekrar kayıt edilerek somut sonuçlarda projenin etkisi ve verimliliği istatistiksel verilerle kesinleştirilecektir.

Projemizle öğrencilerimiz hem suyu tasarruflu kullanma yöntemleri geliştirecek, hem geliştirdikleri yöntemlerin etkilerini somut olarak hesaplayarak göreceklerdir. Hem yetişkinlerle hem birbirleriyle işbirliği içerisinde, bilimsel yöntemler kullanarak çalışan öğrencilerimizin 21. y.y. becerileri kazanmaları amaçlanmaktadır.

Ock

Okulumuz öğrencileri, Gençlik Merkezi'nin düzenlediği Floor Curling tanıtım etkinliğine katılmışlardır. Katıldıkları etkinlikte bu bir spor dalı hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmuşlardır. Öğrencilerimize katkılarından dolayı Gençlik Merkezi'ne teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda daha önce ERASMUS Proje yazma eğitimi alan öğretmenlerimizden Gözde DURSUN YEŞİLDAĞ, Münevver ÖZGÜL BERRAK ve Havva ŞİMŞEK, okulumuzdaki proje yazma ve ERASMUS projesi yapma konusunda gönüllü öğretmenlere bir eğitim vermiştir.  Eğitim sonunda gönüllü öğretmenlerle ERASMUS projesi yapma için bir ekip oluşturulmasına karar verilmiştir.

Ock

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Aralık ayında,  Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik eğitimi verilmiştir. Eğitimi düzenleyen kurumlarımız ile eğitimi veren Burcu PAYRI ve Murat ASLAN'a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Aralık ayında, UMKE ve Acil Sağlık'tan İbrahim YÜKSEL ve Ömer ACAL tarafından 112 ve İlkyardım Eğitimleri verilmiştir. Konu ile ilgili uzmanından eğitim alınmasını sağlayan ekibe teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Havva ŞİMŞEK ve Nilay KEFELİ önderliğinde Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları'nın belirlediği turnuva oyunlarından mangala eğitimi verildikten sonra Mangala turnuvası düzenlenmiştir. Düzenlenen eğitimde öğrenciler mangala oyununun yanı sıra akıl ve zeka oyunları turnuva kurallarını deneyimleyerek öğrenmişlerdir.

Ock

Okulumuz Spor Kulübü tarafından öğrenci ve öğretmenler arası futbol müsabakaları düzenlenmektedir. Müsabakalarda futbol oynarken eğlenen öğrencilerimiz ekip olma, sınıf aidiyeti, işbirliği yapabilme, problem çözme gibi 21. y.y. becerilerini de geliştirmektedir.

Ock

Okulumuz öğrencileri ilçemizde düzenlenen TUBİTAK 4007 Bilim Şenliğine katılım gösterdi. Türkan ÜNÜVAR, Remzi CAN, Gözde DURSUN YEŞİLDAĞ ve Sedat NACAR önderliğinde projeleri inceleyen öğrencilerimiz her projeye farklı bilimsel alanlardan bakış açıları da geliştirdiler.

Ock

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Hafise KORKMAZ GÜLER operatörlüğünde, okulumuzdaki tüm branş öğretmenlerinin danışmanlığında TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz hazırladıkları projeleri diğer arkadaşlarına ve okulumuza gelen misafirlere sunmuşlardır. Proje tabanlı öğrenme etkinliği ile günlük yaşam problemlerine farklı çözümler bulan öğrencilerimiz 21. y.y. becerilerini de geliştirme fırsatı bulmuşlardır.

Giriş / Çıkış Saatleri

Küçük Damlalar eTwinning Projesi - Güvenli İnternet Günü

Okulumuzda yürütülen Küçük Damlalar eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimiz Güvenli İnternet Günü'nü çektikleri bir video ile kutladılar. Öğrencilerimiz çektikleri videoda internetin güvenli kullanım yöntemlerine dikkat çektiler.

"Hep Birlikte Daha İyi İnternete"

Ara

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Aralık Ayı Örnek Soruları Yayımlandı

Ara

Çocukların gelişim sürecinde etkin birer rol model olan velileri, pratik bilgilerle aktif şekilde desteklemek amacıyla "BİZDEN" adlı aylık bülten hazırlandı.