Bodrum Bofad ´da oynayan Ege 1.si öğrencilerimiz

May

İzmir Atlı Spor kulübünün düzenlediği 2018 Equifun yarışlarında okulumuz 8-A sınıfı öğrencisi Eylül BAYEZİT 40 cm geçişte 5. ve 60 cm geçişte 2. olmuştur. Kendisini ve antrenörlerini tebrik ederiz.

May

Okulumuzun organize ettiği İstanbul gezisinde öğrencilerimiz, okul müdürü Cemil GÖĞERÇİN ve öğretmenleri Yasemin YILDIRIM, Bülent TURAN ve Filiz FİDAN eşliğinde İstanbul´un tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

May

Bodrum Deniz Müzesinin "Haydi Okullar Müzeye" projesi kaspamında okulumuz Hazırlık-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zeynep Dilek SUSUZ ve yine okulumuz Genç Kalemler Kulübü üyesi öğrencileri, öğretmenleri Gönül AY refakatinde ziyaret etmişlerdir.

May

Okulumuz 7-A sınıfı öğrencilerin Vahide Adasu YILMAZ; Ankara´da bir alışveriş merkezinde düzenlenen 23 Nisan etkinliğinde 5 dilde (Türkçe, İngilizce, Japonca, İspanyolca, Korece) şarkılar söyleyerek Bodrum´u ve okulumuzu başarıyla temsil etmiştir. Kendisini, ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

May

10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü kapsamında okul bahçesinde öğrencilerimizle beraber egzersiz yaptık.