Küçük Damlalar Hakkında

KÜÇÜK DAMLALAR

SUSUZLUK, küresel ve yaklaşan en büyük tehlikedir. Geleceğin ebeveynleri yaparak yaşayarak, tasarruflu su kullanmayı davranışa dönüştürmek için projede bir araya gelmişleridir. SUSUZLUK mirasımız olmamalıdır. Proje gönüllüsü öğrencilerimiz evlerinde ailelerinin de izni ve desteği ile önce su sayaçlarındaki tüketimlerini günlük olarak kayıt altına alacaklardır. Proje faaliyetleri esnasında tüketim miktarları tekrar kayıt edilerek somut sonuçlarda projenin etkisi ve verimliliği istatistiksel verilerle kesinleştirilecektir.

Projemizle öğrencilerimiz hem suyu tasarruflu kullanma yöntemleri geliştirecek, hem geliştirdikleri yöntemlerin etkilerini somut olarak hesaplayarak göreceklerdir. Hem yetişkinlerle hem birbirleriyle işbirliği içerisinde, bilimsel yöntemler kullanarak çalışan öğrencilerimizin 21. y.y. becerileri kazanmaları amaçlanmaktadır.

19-01-202319-01-2023

Yayın: 19.01.2023 - Güncelleme: 19.01.2023 10:59 - Görüntülenme: 109