Ara

Öğrencilerimiz fen bilimleri dersi öğretmenimiz Fatma Değirmenci rehberliğinde "Gazların Basıncı" konusunda öğrendiklerini deneyler yaparak pekiştirme fırsatı buldular.

Ara

Öğrencilerimiz görsel sanatlar dersinde evdeki atık malzemeleri kullanarak hayallerindeki kapı süslerini tasarladılar.  Tasarım sürecinde estetiğe ve işlevselliğe büyük önem veren görsel sanatlar dersi öğretmenimiz Sevim Konak eşlik etti.

Ara

2 Yaka 1 Deniz eTwinning projesinde yer alan öğrencilerimiz yurtdışındaki ortaklarımızdan biri olan Kos adasındaki öğrencilere yeni yıl etkinliği kapsamında yılbaşı kartı hazırlayıp gönderdi.

Ara

Öğrencilerimiz nesli tükenen canlıların yaşaması için çabalıyor. Okulumuz 2 Yaka 1 Deniz eTwinning proje grubu Dünya Doğayı Koruma Vakfı(WWF) nın gelecekleri tehdit altında bulunan canlıları koruma ve yaşatma amacıyla başlattıkları kampanyaya bağışta bulunarak 1 yunus ve 1 deniz kaplumbağası evlat edindi.

Ara

Okulumuz 5-A sınıfı öğrencilerinden Didem Şahin, Bodrum Yelken kış trofesi 2.ci ayak  optimist junior da kızlarda 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Fen bilimleri dersi öğretmenimiz Fatma Değirmenci öğrencilerle kinetik enerji dönüşümü konulu deney yaptı.

Ara

Teknoloji tasarım dersi öğretmenimiz Sedat Nacar dersinde kil (seramik hamuru) ile öğrencilerimizin hayallerini üç boyutlu nesneler haline getirdiler.

Ara

Görsel sanatlar dersi öğretmenimiz Sevim KONAK öğrencilerimize negatif-pozitif obje çalışması yaptırdı.

Ara

Okulumuz 2 Yaka 1 Deniz eTwinning proje grubu Dünya Doğayı Koruma Vakfı(WWF) nın gelecekleri tehdit altında bulunan canlıları koruma ve yaşatma amacıyla başlattıkları kampanyaya bağışta bulunarak 1 yunus ve 1 deniz kaplumbağası evlat edindi.

Ara

Onkoloji Doktoru Doç. Dr. Yavuz Dizdar öğrencilerimizle sağlıklı beslenme ve eğitim üzerine söyleşi yaptı. Çocukların genel beslenme sorunları ele alınarak endüstriyel gıdalarda bulunan katkı maddelerinin sağlığımız üzerindeki olumsuz etkilerine yer verdi.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirilen  illüzyon etkinliğinde illüzyonist öğrencilerimizle bütünleşerek sahnede bir birinden güzel illüzyon gösterileri sundu. Öğrencilerimizin ilgiyle izlediği gösteriler hoşça vakit geçirmelerine vesile oldu.

Ara

Ana sınıfı hazırlık B sınıfımız aile katılım etkinliğinde kendi kurabiyelerini yaptı. Etkinliği düzenleyen ana sınıfı öğretmenimiz Esra BAYKARA ve katkıda bulunan öğrenci velilerimiz Pelin BÖLÜK ve Hüseyin BÖLÜK´e teşekkür ediyoruz.