MUĞLA / BODRUM - Cumhuriyet Ortaokulu

10 Kasım 2018 Atatürk´ü Anma Programı - Heredot Kültür Merkezi

10 Kasım 2018 Saygı ve Özlemle Anıyoruz

Kas

Çevre projesi olan "2 Yaka 1 Deniz", Avrupaki okullar arasında ortaklıklar geliştirme platformu olan eTwinning kapsamında gerçekleştirildi. Projeye Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu, Turgutreis Zeyyat Mandalinci İlkokulu, Yalıkavak Neşe Doğan İlkokulu ve Gölköy Ahmet Naci Coşkunoğlu Ortaokulu ile Yunanistan´ın Kos, Rodos, Girit ve Santorini adalarından birer okul katıldı. Proje kapsamında birbirine komşu olan iki yakanın kıyılarında eşzamanlı  sahil temizliği yapıldı.

Kas

"2 Yaka 1 Deniz" Ulusal Basında!

Ekm

Okulumuzda 2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Öğrenci Meclis Başkanı seçimi gerçekleştirildi.

Ekm

May

T.C. Bodrum Kaymakamlığı Bodrum Su Altı Arkeoloji Müzesi Müdürlüğü´nün ´Dünya Müzeler Günü" etkinliği programına okulumuz Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri Süheyla Ülgüdür Nacar ve Sedat Nacar eşliğinde okulumuz öğrencileri katılarak, kil üzerine rölyef çalışmaları yaptılar.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19/05/2018

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Raziye Güner´in Destekleme ve Yetiştirme Basketbol Kursundan yaklaşık 50 Öğrenci, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Turgutreis YarımadaSpor ile dostluk maçı yaptı. Yarımadaspor yönetici ve antrenörlerine bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmenleri ; Sevim Konak, Fatma Değirmenci ve öğrencilerimizin

Engelliler Haftasıyla ilgili düzenledikleri etkinlikler büyük ilgi topladı...

May

Okulumuz Anasınıfı C şubesinden Filiz Sarıçay´ın ikiz öğrencileri NİSAN ve YAĞMUR AÇA, Kanserle Savaş Derneği´nin "Saçım Saçın Olsun" projesine destek olmak için 52cm ilk saçlarını bağışladılar. Kendileri küçük yürekleri kocaman öğrencilerimizi alkışlıyor, anneleri Songül hanım ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz 6C sınıfından Pelin Erkal, Bodrum Global Run 500 m.de 3.olmuştur, tebrikler

May

Kendileri küçük yürekleri kocaman, Bodrum Global Run´da iyilik için koştular..

Bodrum Bofad ´da oynayan Ege 1.si öğrencilerimiz

May

İzmir Atlı Spor kulübünün düzenlediği 2018 Equifun yarışlarında okulumuz 8-A sınıfı öğrencisi Eylül BAYEZİT 40 cm geçişte 5. ve 60 cm geçişte 2. olmuştur. Kendisini ve antrenörlerini tebrik ederiz.