MUĞLA / BODRUM - Cumhuriyet Ortaokulu

Lütfiye ÇINAR - Müdür

1976 yılında Ankara´da dünyaya geldi. İlkokulu Ankara Abidinpaşa İlkokulunda, ortaokulu 29 Ekim Ortaokulunda ve liseyi Ankara Lisesinde okudu. Lisansını ODTÜ Fen Edebiyat  Fakültesi Psikoloji alanında tamamlayarak 1999 yılı Şubat ayında mezun oldu. Yüksek Lisansını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Ana Bilim Dalı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (tezli) 2006 yılında tamamladı. 1999 yılında Ankara Kızılcahamam ilçesine İngilizce Öğretmeni olarak atandı. Sırasıyla Ankara ilinde Mamak Lisesi, Abidinpaşa Lisesi ve  Yavuz Sultan Selim Anadolu lisesinde İngilizce öğretmenliği ve Bilişim Teknolojileri formatör öğretmenliği yaptı. 2009-2011 yılları arasında  eski adıyla Mamak Pastacılık Anadolu  Meslek Lisesinde müdür yardımcılığı görevi yaptı. 2010 yılında alan değişikliği yaparak 2011-2016 arasında Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde rehber öğretmeni olarak çalıştı. 26 Haziran 2016 yılında Bodrum Anadolu Lisesine Rehberlik Öğretmeni olarak atandı. 13 Şubat 2018 tarihinden itibaren Bodrum Anadolu Lisesinde görevlendirme müdür yardımcısı olarak görevine başladı. 10 Eylül 2021 tarihinde itibaren kurumumuzda okul müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk sahibidir.