Veli Görüşme Randevu Çizelgesi

Sınav Takvimi

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı yapıldı. Görevini tamamlamış üyelere teşekkür belgeleri ve Okul Aile Birliği başkanı Abide Şahin'e plaketi takdim edildi. Yeni seçilen üyelere yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Ock

2022-2023 Kurul ve Komisyonlar

May

Okulumuzun yürütmekte olduğu eTwinning projesi ´´2 Yaka 1 Deniz´´ kapsamında son sahil temizliği etkinliğimiz 31 Mayıs Cuma günü Akyarlar-Fener Burnu´nda yapılacaktır.

Nis

2 Yaka 1 Deniz eTwinning projesi kapsamında düzenlenen slogan yarışmasını 6-A sınıfından Melike Tay kazanmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen etkinliğimiz 16/03/2019 tarihinde Bitez-Akvaryum koyunda gerçekleşecektir.

Mrt

MEB tarafından “Okul Dışı Öğrenme Ortamları” ile ilgili başlatılan çalışmada kılavuz yayınlandı ve ilgili resmi yazı tüm illere gönderildi. “2023 Eğitim Vizyonu” kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı müzeler, bilim merkezleri, sanat merkezleri, tarihi ve kültürel mekânlar, kütüphaneler, doğal sit alanları ve ören yerleri, ziyarete açık endüstriyel kuruluşlar ile üniversiteler gibi yerlerin okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim eğitim/öğretim programlarıyla ilişkilendirilmesi ve bu yolla üretilecek öğretmen kılavuz kitapları sayesinde bu alanların “Okul Dışı Öğrenme Ortamı” olarak daha etkin kullanılması için çalışma başlattı.

OKUL DIŞI ÖĞRENME ORTAMLARI ÇALIŞMASI

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 08.02.2019 tarihli 2830032 sayılı “Okul Dışı Öğrenme Ortamları” konulu resmi yazıya göre “2023 Eğitim Vizyonu”nda Temel Eğitim Temasında yer alan Yenilikçi Uygulamalara İmkân Sağlanacak” şeklindeki 2. Hedef’in 2. Eyleminde; “Okulların, bölgelerindeki bilim merkezleri, müzeler, sanat merkezleri, teknoparklar ve üniversitelerle iş birlikleri artırılacaktır.” denilmekte ve Ortaöğretim Temasında yer alan “Akademi̇k Bi̇lgi̇ni̇n Beceri̇ye Dönüşmesi̇ Sağlanacak” şeklindeki 2. Hedef’in 3. Eyleminde ise; “Doğal, tarihî ve kültürel mekânlar ile bilim-sanat merkezleri ve müzeler gibi okul dışı öğrenme ortamlarının, müfredatlarda yer alan kazanımlar doğrultusunda daha etkili kullanılması sağlanacaktır.” hükümleri hatırlatıldı.

Şbt

02 Mart 2019 Cumartesi günü yapılması planlanan Bitez-Akvaryum Koyu etkiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle 16 Mart 2019 tarihine ertelenmiştir.