Cumhuriyet Ortaokulu

02520000000
Tepecik Mah.Neyzen Tevfik Cad. No.110 Bodrum / MUĞLA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarının izinde, çağdaş, demokratik, akılcı zihin yapılarıyla i koruyan ve yücelten, Türk dilini doğru ve düzgün konuşabilme becerisi gelişmiş, yenilikçi, yaratıcı, araştırmacı ve lider bireyler yetiştirmek. Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin gözünde, güvenli geleceği görebilmek, daha önemlisi; geleceğe umutla, cesaretle, koşar adımlarla ilerleyen gençler kazandırmaktır.
Misyon
Atatürk ilkelerine, T.C. Anayasasına, milli ve ahlaki değerlere bağlı, aile, toplum, millet ve vatan kavramlarının öneminin bilincinde, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, idari kadrosu, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri ile birlikte, büyük bir aile anlayışına sahip, tüm öğrencilerini hayata hazırlamayı ve iyi birer meslek sahibi olmasını hedef alarak yeni nesillerin yetişmesini sağlamaktır.
08:40 - 12 : 05 12:50 - 15 : 20
Sportif Etkinlikler
Kapalı spor salonu bulunan okulumuz yerel ve ulusal spor karşılaşmalarında okulumuzu ve ilçemizi başarıyla temsil etmektedir. Okulumuzun tarihinde basketbol branşında Türkiye birincilikleri, voleybol branşında Türkiye finallerine katılma gibi büyük başarılar göstermiş ve göstermeye devam etmektedir. Bu satırların yazıldığı sıralarda okulumuz yıldız ve küçük basketbol takımları ilçe birincisi olarak il finallerine gitmeye hak kazanmıştır.
Tübitak 4006 Bilim Fuarı
eTwinning Tübitak